maandag 9 mei 2011

Geen gedachten?

Niet veel activiteit hier, terwijl ik zo enthousiast begon. AnJoyMe denkt na... en dan blijft het stil. Betekent dat dan dat ik niet nadenk?

Nee, natuurlijk niet. Die hersens malen de hele dag door, af en toe houdt het zelfs 's nachts niet op, maar gelukkig zijn de piekernachten van 8 jaar en langer geleden definitief verleden tijd.

Er valt genoeg na te denken. Een verjaardag, moederdag, de toekomst van je kinderen, welke boodschappen moet je halen, je gezondheid, vakantie, wat eten we vandaag, en je werk, vergeet vooral niet je werk! Wat kan dat af en toe een energie vreter zijn, zeg.

Op dit moment is het vooral een spoedklus die af moet, maar vergeet niet dat het normale werk ook nog af moet. Aangezien "men" niet in de gaten heeft dat jij tot over je oren in excel-bestanden zit, belt men vrolijk om te vragen naar de kleinste dingetjes. En dat stoort... en oh ja, ik was ergens mee bezig, hoe ver was ik ook weer? Prompt ben je weer een kwartier verder!

En als je dan denkt: och, straks is deze klus geklaard, dan kunnen we onze volle aandacht weer op de normale dingen richten, nou, vergeet het maar, de volgende klus staat al weer voor de deur. Want de klus die geklaard is, is slechts een inleiding...

Maar goed, al die drukte zorgt er dan voor dat het hier stil blijft, hoewel het nadenken dus echt niet stopt...

1 opmerking: